Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

KAMENNÉ PRODEJNY:

 

Hrabárna lega Smíchov

Prodejna na Smíchově

 

Hrabárna lega Palmovka

Prodejna na Palmovce

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Zbyněk Provazník, HrabarnaLega, se sídlem Havlíčkova 2583, Rakovník, 26901, IČ 06728812, zapsaná v obchodním rejstříku 5796, oddíl 2013, vložka 3. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu kukacka.vybiramhnizda@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Hrabarna Lega Rakovník

Havlíčkova 2583
269 01 Rakovník

(v prvním patře budovy)

Otevřeno:
Po-Čt 9:00 do 16:30

email: info@hrabarnalega.cz

telefon: 606 953 244

Hrabarna Lega Praha Smíchov

Plzeňská 35
150 00 Praha 5 Smíchov

800 m od stanice metra Anděl
100 m od tram. stanice Bertramka

Otevřeno:
Pondělí 10:30 - 18:00

Úterý 8:30 - 16:00

Středa 10:30 - 18:00

Čtvrtek 8:30 - 16:00

Pátek 8:30 - 16:00

Stránky prodejny: www.hrabarnalega-prodejnapraha.cz

telefon: 606 929 335

Hrabarna Lega Praha Palmovka

Sokolovská 890/125

200 m od stanice metra Palmovka 

180 00 Praha 8 Libeň

Otevřeno:

Pondělí 10:30 - 17:50

Úterý 10:30 - 16:50

Středa 10:30 - 17:50

Čtvrtek 10:30 - 16:50

Pátek 9:30 - 16:50

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.